Middels onze site willen wij u graag informeren over onze vereniging.

Rijvereniging Bernisse is een jonge rijvereniging opgericht op 1 oktober 2009. Het doel van onze vereniging is de mensen zoveel mogelijk laten genieten van de paardensport. Wij willen hierbij ook zeker de jeugd niet vergeten!

Buiten het organiseren van maandelijkse wedstrijden, willen we de leden ook laten genieten van de paardensport door middel van diverse clinics en andere activiteiten.

Onze thuisbasis is bij S&P Stables aan de Eeweg 51 in Oudenhoorn.
S&P Stables beschikt over een buitenbaan 20 x 60 meter en twee binnenbanen van 20 x 40 meter. Dat geeft natuurlijk een extra voordeel om zo lekker binnen te kunnen losrijden tijdens het winterseizoen. Verder zal, door deze twee binnenbanen, de wedstrijd soepel verlopen en is de kans op het uitlopen van een wedstrijd bijna nihil.

Wij begroeten u graag!

***

Wij posten zeer regelmatig op onze facebook pagina, dus like onze pagina en blijf op de hoogte van al onze activiteiten...

Like onze facebookpagina