Via deze weg willen wij jullie ervan op de hoogte brengen dat wij per 1 januari 2020 gaan fuseren met PSV Voorne Putten en verder zullen gaan onder de huidige naam en voorwaarden van PSV Voorne Putten.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij Rijvereniging Bernisse ontwikkeld tot een begrip op Voorne-Putten. Om de toekomst van de paardensport te blijven stimuleren en om onze leden daarbinnen het beste te blijven bieden, hebben wij besloten om onze handen ineen te slaan.

Voor vragen over PSV Voorne Putten kunnen jullie contact opnemen met het huidige bestuur van deze vereniging.

Wij willen al onze leden, wedstrijdruiters en vrijwilligers bedanken die op welke manier dan ook betrokken zijn geweest met onze vereniging.

In het bijzonder willen wij S&P Stables bedanken voor de gastvrijheid in de afgelopen 10 jaar om deze locatie te gebruiken als standplaats voor onze vereniging.

Wij wensen jullie allen een mooie voortzetting binnen de paardensport.

Namens het bestuur van Rijvereniging Bernisse

Met dank aan onze sponsoren

In willekeurige volgorde: